Run the Trap is inmiddels toe aan zijn vierde editie in WORM Rotterdam. De voorgaande drie edities waren een groot succes. En ook de aankomende vierde editie zal ongetwijfeld uitverkopen. Jelmer Rotteveel, organisator van Run the Trap, heeft namelijk een primeur: Traplegende Hucci (uitgesproken als Gucci, maar dan met een H) uit Engeland zal voor het eerst optreden in Nederland.

run-the-trap-10mei-2014-dj2dj_nl

(Run the) Trap goed vertegenwoordigd in WORM Rotterdam

Trap is het nieuwste genre op het gebied van elektronische muziek en vindt haar roots in de Amerikaanse Hip Hop. In 2012 waren er aantal pioniers die Hip Hop invloeden combineerde met elektronische dance muziek. Het resultaat: de wereld heeft er een nieuw succesvol muziekgenre bij.
Hucci is met meer dan 100.000 volgers op Soundcloud en Facebook ongekend populair. Hits als ‘Ball So Hard’ ft. Stööki Sound, ‘House Party’ en zijn remix van Meg Myers’ Desire laten je voelen waarom dat zo is.

JAMAL

JAMAL is de alter ego van Jelmer Rotteveel. Deze artiest heeft al in Los Angeles gedraaid met grote namen uit de Trap wereld en artiesten zoals Carnage en Borgore zijn groot fan van zijn sounds. Zijn remixes van o.a. Rihanna en Keys N Krates zijn veelal geliefd bij het underground publiek. Zijn motto: THUGS x GUNS x BITCHES

MC Don de Baron

De hele avond zal onder gesproken aanvoering zijn van MC Don De Baron, onder andere bekend van Hip Hop groep NoizBoiz. Wie kent hem niet? Overal in Rotterdam en omgeving is deze top MC bekend en hij heeft dan ook in elke club wel gestaan. Inmiddels een vaste waarde bij de Run The Trap avonden.

MeSoJorny

De laatste Rotterdamse act is MeSoJorny a.k.a. Jorn Trappatoni a.k.a. Jorn De Vries. De chillste gozer van heel Roffa en ook nog eens een uitstekende Trap/Hip Hop/Dub DJ. Onderdeel van Los Bangeles, Heavy Load en betrokken bij meerdere parties en collectieven in Rotterdam. Hij heeft inmiddels ook al door heel Roffa gedraaid en wordt steeds meer een bekend gezicht.

Hucci (UK)

Waarschijnlijk zal bijna iedereen wel deze naam onderhand kennen. Hucci is waarschijnlijk de grootste underground Trap artiest uit de scene en stijgt nog steeds enorm. Straight uit de UK heeft dit grote talent inmiddels al ruim 100,000 Soundcloud fans en gaat hij ook al richting de 100,000 fans op Facebook. Met hits zoals “Ball So Hard” ft. Stööki Sound, “Hustle”, “House Party” en onlangs nog zijn remix van Meg Myers – Desire, welke op dit moment #1 staat op Hypem, zal je vast wel een van zijn tracks gehoord hebben. Wij kunnen niet wachten!

Deon Custom

Deon Custom is een rising star in Nederland. Met zijn kwalitatief hoogstaande producties trekt hij steeds meer aandacht. Velen vergelijken zijn sound met Rustie, en hij heeft onlangs ook al op Blendits gestaan. Trap, Dub, Future beats, UK Bass… Niets is te gek voor deze boy en je kan dan ook een set verwachten van de hoogste plank.

BLVCK

BLVCK is een groot talent in de Rotterdamse Trap scene en is hard op weg om een bekende in binnen- en buitenland te worden. Nadat hij de vorige keer een uitermate goede set had neergezet konden wij niet anders dan hem weer bij de line-up te zetten.

Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Run The Trap #4 in WORM Rotterdam, 10 mei 2014 – worm.org