Global Experience is in 2005 begonnen als een samenwerkingsproject tussen Roger Shah en Brian Laruso. Het project representeert een unieke en wereldse mengelmoes van trance, progressive en deep-house invloeden. Om te vieren dat de succesvolle samenwerking 10 jaar bestaat presenteren Roger en Brian het gelijknamige album ‘Global Experience’: een exclusief album met daarop onder andere de allereerste releases op Black Hole Recordings, waaronder tracks tracks die ooit door Tiësto en Richard Durand werden gebruikt voor de ‘In Search Of Sunrise’ serie. Maar ook staan er tracks op die door Roger Shah werden gebruikt voor de ‘Magic Island: Music For Balearic People’ compilaties.

Naast klassiekers als Madras, Tenessee en Zanzibar, heeft het duo uiteraard ook een aantal gloednieuwe tracks op het album gezet, waaronder Human Survivors, Fox & Koi en Chill Phill. Ook de zomerhit van 2014 van Roger Shah, JES & Brian Laruso – Higher As The Sun staat er op.

Het album is de perfecte soundtrack voor praktisch alles wat je doet, of dat nou dansen, chillen, sporten of werken is. “We denken dat Global Experience een coole mix is van tracks die allemaal klinken alsof ze van een andere plek op de wereld komen, en die ons herinneren aan de fantastische plaatsen die de aarde rijk is,” aldus de artiesten zelf.

unnamed (1)

Links:

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/global-experience-bonus-track/id971747484
Beatport: https://pro.beatport.com/release/global-experience/1482325
Amazon: http://www.amazon.com/Global-Experience/dp/B00UUJTK0C/
Spotify: https://play.spotify.com/album/0zGx8iAeDjR8dksyknEtD9