Harders Plaza heeft met haar maandelijks terugkomende evenement Restylerz 2.0 de hardere stijlen weer volledig op de kaart gezet in de regio. Onder andere artiesten als The R3belz, Frequencerz, Code Black, B-Front en E-Force hebben hier hun steentje aangedragen. Met de afgelopen twee edities nog vers in het geheugen wordt het nu tijd om de rauwe kant eens op te zoeken! Op zaterdag 8 september zal Restylerz zich dus van een andere kant laten zien. Met brute melodieën en knallende beats gaat Harders Plaza dit maal voor “RAW”!

Line-up Restylerz 2.0 – RAW!

Het was even puzzelen maar Harders Plaza heeft weer een aantal topartiesten weten te strikken voor deze unieke editie van Restylerz! Wat dacht je van Radical Redemption? Chain Reaction? Submotion van het gewaardeerde label “The Magic Show”? En als afsluiter staan niemand minder dan Solutio & The I’s geboekt! Ook zijn regionale helden Proto Bytez weer aanwezig die op dit moment hard werken aan een nieuwe track. Dit alles wordt natuurlijk weer ondersteund door de gruwelijke vocale van MC Renegade!

Hardstyle Area
Chain Reaction
Radical Redemption
Solutio & The I’s
Submotion
Proto Bytez
Bjorn Bronsly
MC Renegade

Harders Plaza biedt nieuw platform voor aanstormend talent!

Omdat Restylerz meer is dan alleen een avond keihard los gaan, biedt Harders Plaza vanaf de editie in oktober 2012 ook de ruimte aan aanstormend talent. Ben jij dus de hardstyle DJ die altijd al op een dik evenement heeft willen staan en denk jij dat jij de zaal mee krijgt met jou draaikunsten en muziekkeuze? Stuur dan een demo op naar info@restylerz.nl en wellicht sta jij de volgende editie tussen jou helden te draaien! Meer weten? Check hier de spelregels op www.restylerz.nl

Tickets

Koop vandaag nog je ticket voor Restylerz op www.restylerz.nl of via de website van Harders Plaza. Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media

Volg Restylerz op social media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz