De RMP-4 hybrid media player van Reloop is de laatste toevoeging binnen de succesvolle RMP serie en de ideale combinatie van CD speler, USB speler en performance software controller. Naast deze multi-platform ondersteuning bezit de RMP-4 ook verschillende natuurlijk ook de normale performance modi en features als Hot Cue, Hot Loop, Loop Roll en Sampler. Deze bestaan allemaal uit 8 trigger pads die je in staat stellen je mixes verder te peronaliseren.

Reloop Heeft Een Nieuwe Multi Media Player, De RMP-4 Hybrid

Binnen deze features heb je de mogelijkheid om je cues en loops op te slaan, te triggeren en weer te verwijderen. In de Loop Roll modus is het mogelijk om je loop tot 8 verschillende lengtes te cutten, van 1/32 to 4/1 beat. Door middel van de verbeterde SLIP mode op de RMP-4 kun je hiermee on the fly je tracks remixen. De sampler spreekt voor zich, je hebt 8 one shot samples tot je beschikking.

Wanneer je twee RMP-4s in je bezit heb kun je deze door middel van een smart-link connectie met elkaar verbinden. Met de Sync Mode kun je naadloos je tracks mixen in een master/slave setting terwijl door de smart-link connectie ook nog eens al je USB bestanden beschikbaar zijn op beide devices.

Reloop RMP-4 Hybrid

De sound engine van de RMP-4 levert een zeer nauwkeurige en dynamisch geluid. Zelfs wanneer je de keylock (met hoge resolutie) gebruikt blijft het geluid strak en overstuurt het niet. Het grote DotMatrix VFD scherm geeft je alle essentiële informatie en meta data die je nodig hebt snel en automatisch. Het beheren van je tracks is gemakkelijk en snel met de grote encoder naast het scherm. Deze kun je ook gebruiken om bij het uitgebreide menu te komen waarin je alle settings gemakkelijk kunt personaliseren. Het jogwheel is zoals je gewend bent lekker groot en natuurlijk touch-sensitive. Samen met een accurate pitchfader (100mm) bevat de RMP-4 alles voor de veelzijdige DJ.

De Reloop RMP-4 Hybrid is binnen 5 weken leverbaar in Nederland voor een prijs van € 499,-