Evenals vorig jaar organiseert Q-Dance voor het Q-Base Festival weer een “Drop Your Own Area” contest. Heb jij coole ideeën om een eigen area in te vullen? Dan kun je dit jaar weer meedoen voor jouw kans om je eigen area op Q-BASE te hosten.

Early Sound Area

Veel muziekstijlen zijn al vertegenwoordigd op Q-BASE; hardstyle, hardcore, techno en zelfs dubstep. Voor 1 stijl is nog geen area ingericht; een area met een early sound. Q-dance stelt een AMMO storage bunker beschikbaar aan degene met het beste idee om deze area in te vullen. Meedoen? Lees hier wat je moet doen.

Schrijf een plan waarin jij kort en krachtig vertelt hoe jij deze “classics” area in gaat vullen. Denk aan zaken als muzikale programmering, speciale acts, decoratie en aankleding. Kijk ook goed naar de Q-BASE website en trailer.

De area waar om gestreden wordt is een AMMO storage bunker met een dansvloeroppervlak van 11 x 8 meter, en een hoogte van 4,5 meter. De programmering van de bunkers loopt van 18:00 tot 06:00 uur.

Dit is de bedoeling

Vanaf 13 juli kun je jouw plan uploaden op Facebook. Q-dance kiest daaruit de beste inzendingen Als jij daarbij hoort, ga je campagne voeren voor jouw area om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De area’s met de meeste stemmen komen hun plan presenteren aan de Q-dance jury.

Succes!

Twitter mee: #QB12 en #DYOA
Meld je aan op Facebook