Denk jij dat je goed genoeg bent om je produkties eens aan de man te gaan brengen. Of wil je weten waar je staat in je produktie skills. Wellicht is Public Records dan een mogelijkheid om daar achter te komen. Public Records is namelijk opgezet met de specifieke bedoeling om een platform te bieden voor (jonge)  talenten en nieuwe artiesten om een muziek carriere te starten.

Public Records maakt gebruik van de sociale media tools om op deze manier feedback te krijgen, die vervolgens weer gemakkelijk en naadloos via diezelfde tools op het internet verspreid om de tracks te promoten aan een groot publiek tijdens de stemrondes die een track doorloopt op weg naar een echte release.

Mocht je ingediende tracks niet gereleased worden uiteindelijk, dan nog zullen ze de nodige aandacht krijgen via de sociale netwerken en aandacht trekken naar je eigen profiel en muziek! Mocht jouw track wel door de stemrondes komen en released worden, dan kun je er zeker van zijn dat, dankzij hun ‘partnerships‘, je muziek ook gehoord zal gaan worden!

Heb jij wat ze zoeken? Ga naar Public Records en submit jouw muziek!