Op 26 oktober zal Anti Plastik Audio een geweldige workshop organiseren voor producers én iedereen die de ambitie heeft om (een betere) producer te worden. De workshop zal gegeven worden door Benjamin Bates, die eigenlijk geen echte introduktie nodig heeft. Naast DJ is Benjamin ook een ervaren producer die een enorme lijst met releases op zijn naam heeft staan, met zowel eigen produkties als ook de vele tracks die hij samen Marco V heeft geproduceerd.

benjamin-bates-workshop-apa--dj2dj_nl

APA Producer Workshop

In deze workshop zal je – samen met de andere deelnemers – de mogelijkheid hebben om met je eigen laptop en de software die je gewend bent te gebruiken aan de slag te gaan met één van je projecten. Benjamin Bates zal samen met je kijken hoe je de mix en de mastering kan verbeteren zodat het goed klinkt op een professioneel audio systeem in een club of op een festival, je leert de geheimen van het maken van overdonderend laag en je krijgt directe feedback hoe je je productie verder kan verbeteren. Als je nog andere vragen hebt, kan je deze natuurlijk direct stellen aan Benjamin. De resultaten van je aanpassingen kan je direct beluisteren op het audio systeem van de Xinix, de locatie waar we de workshop organiseren.

ElectroXINIXXX

Naast de toegang voor de workshop krijg je ook een ticket (waarde € 10,-) voor het grote dance event dat ze die avond samen met de Xinix organiseren. De line up is: Toine-Sur-Toine, Benjamin Bates, Benny Rodrigues and Chocolate Puma, dus dit wil je zeker niet missen! De lengte van de workshop zal ongeveer 2 uur zijn en de aanvangstijden zullen bepaald worden aan de hand van de hoeveelheid deelnemers.

Voor deelname aan de workshop kun je je aanmelden via de Anti Plastik Audio website.