Zoals jullie wellicht wel weten is ook dit jaar is Pioneer weer één van de hoofdsponsoren van het Amsterdam Dance Event 2011. ADE is ’s werelds belangrijkste festival voor elektronische muziek gecombineerd met een internationale conferentie voor professionals binnen de dance- en elektronische muziekindustrie. Tijdens ADE vinden verschillende clinics, workshops, panels, lezingen, etc. plaats, die gegeven worden door professionals uit de scene. Voor meer info, kijk op www.amsterdam-dance-event.nl.

Ter promotie van hun merk en DJ producten neemt Pioneer niet alleen deel aan verschillende panels, maar hebben ze ook een eigen ADE locatie: Brug9 (Singel 165) Amsterdam.

Workshops

In Brug9 worden verschillende DJ workshop en/of producer masterclasses gegeven onder begeleiding van de Pioneer DJ School. Cursisten kunnen dan kennis maken met de laatste Pioneer DJ Gear, zoals de 350-, 900- en 2000 sets, controllers, monitoren en natuurlijk met onze laatste aanwinst de Pioneer DDJ-ERGO!

Pioneer doet dit om zoveel mogelijk eindgebruikers kennis te laten maken met hun producten, maar ook om de professional te kunnen laten proeven van het gebruik van Rekordbox. De DJ School zal gedurende de ADE doorlopende demonstraties en lessen verzorgen voor de mensen die zich op voorhand hiervoor hebben ingeschreven.

Inschrijven

Mocht je dus naar het ADE toe gaan, je kan je op de volgende pagina inschrijven voor een workshop in onze lokatie (Brug 9) : www.prodjschool.nl/inschrijven_ade.html.