Pioneer presenteerde vandaag hun nieuwe hoofdtelefoon voor Dj’s, de HDJ-700. Of je nu thuis aan het oefenen bent, een gig hebt in een grote club of je eigen tracks aan het checken bent, de HDJ-700 is geschikt voor iedere context. Geïnspireerd op hun high end hoofdtelefoons heeft Pioneer een gladde, lichtgewicht aluminium koptelefoon ontworpen. De HDJ-700 ziet er door zijn mat zwarte of witte kleur erg tof uit, daarnaast heb je de keuze uit drie kleuren voor de accenten, zwart, goud en rood.

Pioneer Presenteert de HDJ-700 DJ Headphones

Key Features Pioneer HDJ-700

De Pioneer HDJ-700 is speciaal gebouwd voor Dj’s en bevat 40 millimeter driver units waarvan de bass licht geboost wordt, erg geschikt voor EDM dus. Daarnaast is er in het ontwerp speciaal aandacht geschonken aan het goed laten klinken van de kicks en snares die zo typisch zijn voor de dance muziek.

Ook qua bouw ziet de Pioneer HDJ-700 er solide uit. Hij bestaat namelijk uit een roestvrij stalen hoofdband en wordt geleverd met een 1,2 meter lange krulsnoer (3 meter volledig uitgerekt) en een 1 meter lange rechte snoer. Daarnaast zijn de stevige speaker cups maar liefst 60 graden te draaien waardoor de HDJ-700 erg flexibel in gebruik is.

Pioneer HDJ-700 Video

Pioneer heeft ook een toffe video vrijgegeven waarin de HDJ-700 wordt gepresenteerd.