Goed nieuws voor de Serato liefhebbers onder ons, Pioneer en Serato hebben hun handen weer ineen geslagen en brengen samen de DVS (Digital Vinyl System) wereld naar een hoger plan. De afgelopen weken werden we al een beetje geteased op internet en vandaag lanceerde Pioneer dan eindelijk de DJM-S9, een battlemixer speciaal voor de Serato DJ software.

Pioneer Presenteert De DJM-S9 Mixer Voor Serato

Pioneer DJM-S9

De basis voor de DJM-S9 ligt bij de klassieke Pioneer battlemixer, namelijk de DJM-909. De S9 is echter flink meer uitgebreid, zowel op hardware gebied als de combinatie met de Serato DJ software. Deze tweekanaals mixer is gericht op de echte performance DJ en de grote gekleurde performance pads vallen dan ook meteen op. Daarna beschikt de S9 over customizable FX controls die je de vrijheid geven die je nodig hebt binnen Serato DJ. Daarnaast bevat de DJM-S9 ook nog eens twee geluidskaarten wat het wisselen van apparatuur enorm gemakkelijk maakt en waardoor B2B sets een eitje worden.

De Pioneer DJM-S9 zal vanaf oktober dit jaar beschikbaar zijn en in november kun je een gouden limited edition verwachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze machine eens stevig aan de tand te voelen, in de tussentijd zullen we het moeten doen met onderstaande video en afbeeldingen.

DJM-S9_angle_pr_low DJM-S9_front_low DJM-S9_rear_low DJM-S9_top_pr_low