Zoals jullie wellicht al eerder gelezen hebben heeft Itch van Serato haar 2.0 update gekregen. De veelzijdige Pioneer DDJ-S1 MIDI-controller legt de lat weer een stukje hoger dankzij de introductie van Serato ITCH 2.0. Deze nieuwe versie van het populaire softwarepakket voegt een serie handige verbeteringen toe aan de MIDI-controller van Pioneer.

Standaard Met Itch 2.0

Vanaf oktober wordt de Pioneer DDJ-S1 MIDI-controller standaard geleverd met de nieuwste versie van de gerenommeerde DJ-software. Liever direct aan de slag met een Pioneer DDJ-S1? Geen probleem, want gebruikers kunnen per direct gratis de update naar Serato ITCH 2.0 downloaden. De gebruikersinterface van de software is zeer flexibel geworden en is nu naar eigen smaak in te stellen. Hiermee vertoont ITCH meer raakvlakken met de menustructuur van Scratch Live.

Verbeterde en Nieuwe Functies

Een andere functie die de aandacht verdient is de Hot Cue Fader Start-functie. Hiermee is het mogelijk om de Hot Cues tegelijk te gebruiken en het volume met de crossfader te regelen. Tenslotte zijn er nog andere verbeteringen doorgevoerd zoals de nieuwe SP 6 sample player en een handiger beheersysteem van de library. Bovendien werkt de DDJ-S1 met een gebalanceerde XLR-output en -input voor directe aansluiting op PA-apparatuur. Dankzij het praktische ontwerp en de plug-and-play-aansluiting verliezen dj’s geen tijd met omslachtige installatieprocedures. Al met al weer genoeg fraaie vernieuwingen voor extra gebruiksgemak en -plezier.

De Pioneer DDJ-S1 is in Nederland verkrijgbaar voor een prijs van rond de 1499 Euro.