De Pioneer CDJ-350 en de CDJ-850 multi-media spelers zijn binnenkort verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Er komt een zwarte uitvoering van de CDJ-850 en een zilver-metallic voor de CDJ-350. De nieuwe Pioneer CDJ-850-K en CDJ-350-S zijn in december van dit jaar verkrijgbaar.

Meer Stijl

De CDJ-850-K en CDJ-350-S leveren natuurlijk hetzelfde gebruiksgemak en stijlvolle design als de high-end modellen van Pioneer, maar dan wel tegen een ‘prettigere’ prijs. Beide multi-spelers functioneren ook als geluidskaart en zijn te gebruiken met diverse media en muziek formats zolas CD, MP3, AAC, WAV en AIFF, waardoor deze spelers zeer veelzijdig zijn in gebruik.

Zwart En Zilver-Metallic

De CDJ-850-K krijgt in deze uitvoering Pioneer’s club-standard CDJ’s zwarte kleur. Voorheen alleen verkrijgbaar in Zilver kleur krijgt de 850 dus nu ook een uitvoering zoals Pioneer’s high-end modellen, de CDJ-2000 en 900.

De CDJ-350-S werd tot nu toe alleen verkocht in de kleuren Zwart en Wit, maar vanaf volgende maand kun je ook kiezen voor de uitvoering in Zilver zodat elke DJ nu kan kiezen voor een kleur die het beste past in zijn setup.

Klik hier voor meer informatie over de Pioneer CDJ-350.
Klik hier voor meer informatie over de Pioneer CDJ-850.