Rotterdam’s indoor Dance Festival (met art & food) komt dit jaar op 13 oktober terug in het Westelijk Handelsterrein. En ze hebben iets extra te vieren: Pakhuis bestaat twee jaar. En dat vieren we met een speciaal super goedkoop Earlybird kaartje voor slechts 13,50! (of 19,50 inclusief diner). Pakhuis is dit keer natuurlijk weer voorzien van vele dance area’s en met een vernieuwd en verbeterd biologisch dinner.

Pakhuis = samenwerking

Pakhuis is een samenwerking van organisaties met verschillende stijlen. Elk van onze partners host op iedere editie een eigen zaal. De line-up volgt met de volgende mailing.

Van Tech-house tot Techno, van IDM tot Electro

PKHS brengt dancestijlen bij elkaar, met het zwaartepunt op (tech-)house en techno. Maar je kunt ook een dosis soul, funk, R&B, electro en andere stijlen verwachten.

Geen zin om te koken?

Bij Pakhuis is er altijd gelegenheid om met de DJ’s, crew en vrienden te eten. Maak het jezelf gemakkelijk voor €6,= extra en neem het ‘All-You-Can-Eat’ biologisch diner als opwarmer van de avond. Op verzoek van ons publiek wordt het biologisch diner voortaan iets later geserveerd: 20u00 tot 22u30.

Tip; Deze gelegenheid is de ideale manier om je avond met een groepje vrienden of vriendinnen op een culinair verantwoorde manier in te luiden 😉

Pakhuis houdt de prijzen binnen de perken met speciale Super Earlybirds!
– Early bird tickets nacht vanaf 22:00: vanaf € 13,50 (daarna stapsgewijs duurder)
– Early bird tickets nacht+diner vanaf 20:00: € 19,50 (daarna stapsgewijs duurder)
– Kaarten voor de nacht (vanaf 22:00): € 19,50.
– Kaarten inclusief ‘all you can eat’ biologisch dinner (vanaf 20:00): € 19,50 + € 6.

Bestel nu hier : www.PKHS.nl/tickets

Uitgebreide info vind je ook op de website: www.PKHS.nl

In het kort

PKHS presents: Pakhuis Festival
Zaterdag 13 Oktober 2012
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
20:00 – 06:00