Dit DJ2DJ Blog is voortgekomen uit een forum onder dezelfde naam. Met dit blog zullen wij alle DJ’s en producers (van elektronische muziek) op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes op het gebied van DJ’ing en muziek productie. Daarnaast zul je hier ook informatie terugvinden over events, feesten, releases, lifestyle onderwerpen. In het kort, … we gaan naar een bredere informatie voorziening!

DJ2DJ maakt deel uit van Gearjunkies.Network. Belangrijkste onderdeel in dit netwerk is Gearjunkies.com. Dit is een internationale website, gerund vanuit Nederland, voor alles wat maar te maken heeft met apparatuur (gear) op het gebied van elektronische muziek.

www.gearjunkies.com

Advertenties en affiliates

DJ2DJ wordt voor een gedeelte betaald door opbrengsten uit advertenties (banners) en affiliate links. Als we naar een bepaald product doorlinken, krijgen we daar soms een kleine vergoeding voor. Als je dus een product op DJ2DJ tegenkomt dat je graag wil hebben en je koopt het via de affiliate link dan help je ons een beetje bij het runnen van deze website.

Echter je kan gerust zijn dat we onze adverteerders en sponsors niet toelaten om met hun mening over een product onze eigen (journalistieke) mening laten beïnvloeden. We zullen nooit een product aanprijzen dat we of niet zelf gebruikt hebben of waar we niet blij mee zijn. Onze product posts en -reviews zullen te allen tijde onafhankelijk en eerlijk zijn.  Ons uitgangspunt hierbij zal altijd zijn wat een DJ ermee kan en of het zal voldoen aan de behoefte van jou, de DJ!

Muziek op deze site

De muziek op deze website is voor promotioneel gebruik. Als je muziek van de artiesten die op onze website staan goed vindt, moedigen wij je aan om deze te kopen en zo de artiest te steunen. De gratis tracks op deze website worden aangeboden als ‘LEGALE’ gratis download. Deze zijn door de artiest of het label c.q. management van de artiest als zodanig (legale gratis download) vrij gegeven.

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.