Het Julianapark in Hoorn wordt op 28 juli 2012 voor de zesde keer omgetoverd tot de plek waar het Outdoor Stereo Festival plaatsvindt. Deze keer wordt er in samenwerking met Hoorn deze Week ook een DJ-contest georganiseerd. Dit houdt in dat je als beginnend DJ naam kunt maken door een plek op het festival te veroveren. De winnaar draait namelijk één uur op de mainstage tussen al grote namen!

Wat Moet Je Doen?

Doe een gooi naar succes en ga als volgt te werk: Neem een house/techhouse set van ongeveer dertig minuten op en plaats deze op www.soundcloud.com en vul onderstaand deelnameformulier in; Let op! Vergeet niet de link van je set, die op Soundcloud.com staat, in te vullen op onderstaand formulier. Deze link hebben namelijk nodig om je set te kunnen beluisteren. Uit alle inzendingen wordt door de jury een selectie gemaakt van dj’s die mogen deelnemen aan deze contest; Vanaf half juni start de wedstrijd en kan er gestemd worden.

Elke week wordt er door middel van de stemmen een weekwinnaar gekozen en uiteindelijk gaan er vier weekwinnaars naar de finale die plaatsvindt op een locatie in Hoorn. De organisatie geeft zelfs nog een wildcard weg! In de finale van deze contest zitten dus uiteindelijk vijf dj’s die strijden om een felbegeerde plek op de mainstage van Outdoor Stereo, naast grote namen zoals Shermanology, Roog en Sidney Samson! De andere vier finalisten worden ook beloond en krijgen een plek op talentstage van Outdoor Stereo. Deze contest is dus een unieke kans om naamsbekendheid te krijgen in de regio!

Inschrijving

Altijd al een keer op een festival willen draaien, lijkt jou dit een super leuke ervaring en denk je dat je een goede kans maakt? Upload dan jouw setje van een half uur en schrijf je in op de website van Hoorn deze Week. Wie weet sta jij dan wel deze zomer te draaien op Outdoor Stereo!