Een opmerkelijk bericht vonden we zelf, maar aan de ene kant ook een teken dat hardstyle wel degelijk aan bekendheid en kracht in de internationale dancescene toeneemt. Als Headhunterz wordt gevraagd om een hardstyle remix te maken van een nummer van Kaskade dan wéét je dat dit klopt. Headhunterz heeft het nummer Lessons In Love geremixed. De clip van de remix is sinds woensdag 28 maart te zien op Youtube en werd binnen drie dagen al meer dan 200.000 keer bekeken.

America’s Best DJ

Kaskade – die in 2011 werd verkozen tot America’s best dj door vakblad DJ Times en in datzelfde jaar de dertigste plaats behaalde in DJ Top 100 van DJ Magazine – produceert muziek die zich laat omschrijven als Deep House en Dance. Zijn single I remember, in samenwerking met Deadmau5, behaalde een nummer 1 notering in de Amerikaanse Billboard. In de Nederlandse Top 40 steeg het nummer tot de veertiende plaats.

Kaskade twitterde maandag: “@djheadhunterz it’s a MASSIVE remix I am not surprised!! Thank You for smashing it!”

Lessons in Love is een stapje buiten de gebaande paden voor Headhunterz: “Het is een eer om een remix te mogen maken voor zo’n grote Amerikaanse artiest. Kaskade maakt natuurlijk hele andere muziek dan ik, maar zijn interesse bevestigt alleen maar dat Hardstyle over de hele wereld wordt opgepikt. Er gaan deuren open en achter die deuren liggen nieuwe mogelijkheden. Ik zie mijn wereld groeien!

De officiële release van Headhunterz’ remix van Lessons in love vindt plaats in de zomer van 2012.

HEADHUNTERZ.COM
FACEBOOK.COM/DJHEADHUNTERZ
TWITTER.COM/DJHEADHUNTERZ
YOUTUBE.COM/HEADHUNTERZMEDIA