Veelbelovend talent Oliver Heldens zal zijn eigen avond hosten tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement zal plaats vinden in Amsterdam’s legendarische Paradiso op woensdag 14 oktober.

Oliver Heldens Label Night ADE
Vanaf het moment dat Heldens super hit ‘Gecko’ door Tiësto werd opgepikt, bereikten zijn remixes voor popsterren zoals Robin Thicke en Coldplay ongekende hoogtes met honderden miljoenen plays op kanalen zoals YouTube en SoundCloud. Zijn meest recente projecten zijn al eveneens extreem succesvol te noemen, zoals het oprichten van zijn eigen platenlabel Heldeep Records en het onthullen van een nieuw alias ‘HI-LO’ En nu kan Heldens weer iets van zijn lijstje afvinken: zijn eerste eigen show tijdens Amsterdam Dance Event. Hiermee bewijst Heldens zijn huidige status van top DJ.

Op de avond in Paradiso zal Heldens vergezeld worden door Sam Feldt, Watermät en Curbi in de hoofdzaal. Chocolate Puma host de tweede zaal met house legendes Junior Sanchez, Tommie Sunshine en Bart B More. Chocolate Puma zijn twee van Nederland’s meest gevierde elektronische muziekproducers. Ze brachten samen meer dan 200 platen uit en hebben een carrière van ruim twee decennia.

Met optredens op grote events als Sensation Amsterdam en EDC Las Vegas en residencies in Ushuaïa Ibiza en Omnia Las Vegas is het duidelijk dat Oliver Heldens een stempel drukt op de wereldwijde dance scene met zijn herkenbare sound. Verwacht daarom ook niet minder dan een legendarische set van Oliver en co tijdens ADE.

Amsterdam Dance Event is een jaarlijks evenement bestaande uit een conferentie gefocust op elektronische muziek overdag en een club festival in de avond. Tijdens ADE spelen meer dan 2.000 artiesten op 300+ evenementen verdeeld over 80 locaties en trekt het evenement meer dan 350.000 bezoekers. Paradiso is een van Amsterdam’s toonaangevende clubs.

Voorverkoop

De voorverkoop begint zaterdag 29 augustus om 10:00 uur.
www.paradiso.nl

Meer informatie

Oliver Heldens @ Amsterdam Dance Event
Woensdag 14 oktober
Paradiso, Amsterdam
Tijd: TBC

Line-up

Oliver Heldens
Chocolate Puma
Sam Feldt
Watermät
Curbi
+ special guests!