De lente is aangebroken! De dagen worden weer langer, temperaturen aangenamer, de eerste vlindertjes fladderen alweer rond, terrasjesweer… Kortom: laat dat festivalseizoen maar aanbreken want wie is er niet klaar voor?

Obsession 2012

Zaterdag 2 juni vindt de zevende editie van het Obsession Outdoor Festival 2012 plaats op het festivalterrein te Bovenkarspel. Het waanzinnige festivalterrein wordt dit jaar wederom uitgebreid met een extra area, waardoor het totaal nu op zes areas komt. Daarnaast is er op het terrein ook een lounge-area te vinden. Deze nieuwe area’s bevinden zich beide in het meest unieke stukje van het festivalterrein; het gedeelte waar je je letterlijk tussen de bomen in het bos bevind.

Dit jaar kent het festival een nieuw thema: ‘Welcome to the Zoo’. Elk podium krijgt haar eigen dierenrijk wat je terug zal gaan vinden in het decor.

Line Up

Na de spectaculaire line-up van vorig jaar is Rewind Events er ook dit jaar weer in geslaagd om geweldige artiesten naar Obsession Outdoor te halen. De eerste namen werden al mondjesmaand bekend gemaakt via de facebookpagina van Obsession Outdoor, maar bij deze de officiële en volledige lijst van podia en artiesten:

1. Mainstage ‘Beestenboel’
Crookers (Italie) !!!
Shermanology
Lucien Foort
Don Diablo
Jordy Lishious (aka Jordy Dazz)
Jaz von D
Lina Ann
The Italian Discoboys
Aemilius
Boogshe

2. Hardstage ‘Bulls Eye’
Ran-D
Coone
Alpha2
Activator (Italie)
Promo
Josh & Wesz
The Vinyl Pimp
HeavySider
J-B

3. Trancestage ‘Vlinder Vallei’
Marcel Woods
Rank 1
Allure
RAM
Fafaq (Polen)
Artento Divini
Cliff Coenraad
Juventa

4. Techstage ‘Apenrots’
Gabriel Ananda (Duitsland)
Marcus Meinhardt (Duitsland)
Marco Resmann (Duitsland)
Rauwkost
Lone Striker
Quentin van Honk
Hulsken & Heuvel (live)
Jan Driece
Locomotive

5. Housestage ‘De Savanne’
Furrr & Hazendonk
Tim Hoeben
Hoge Toon
Bram Fidder
Pancake
Brand (live)
Gerrit & Smeerworst
Electric Twins

6. Dubstage ‘Vogelrock’
Addergebroed
Het Projekt
Colours
Perca & Blegh
Greg D
Boy Rush

Tickets

De kaarten voor het Obsession Outdoor Festival 2012 kosten 35,00 euro (excl fee) in de voorverkoop. Vorig jaar was het festival van tevoren uitverkocht. Wees er dus op tijd bij met het kopen van je kaarten. Alleen dan heb je 100% zekerheid dat je de mooiste editie tot nu toe gaat beleven.

Je kunt je kaartjes online bestellen via www.obsession-outdoor.nl of via één van de vele voorverkoopadressen waaronder alle Free Records Shops in Nederland.