Het nieuws waar vele Hardstyle fans op zaten te wachten is eindelijk bekend. Al twee weken zoemde de wildste geruchten rond op het internet vanwege de nieuwe website van Noisecontrollers. Daarnaast verschenen er van Bas himself ook enkele hints op zijn social media waardoor de spanning steeg naar grote hoogte.

NC-ALLNIGHTLONG-COVER-2500x2500

Na het grote succes van All Around in 2014 heeft Noisecontrollers niet bepaald op zijn lauweren gerust en was hij alweer bezig met iets nieuws, namelijk een digitaal studio album. Dit album wordt uitgebracht onder de naam ‘All Night Long’ en is gefocust op muzikale diversiteit, sound design en natuurlijk experimenteren. Het is een verzamelijk van studio materiaal uit de periode 2013-2015, dus je kunt het allerbeste verwachten.

Volgens Bas zelf kan het album worden beschreven als een combinatie van verschillende stijlen zonder grenzen die hem persoonlijk geïnspireerd hebben. Zoals we van Noisecontrollers gewend zijn natuurlijk technisch goed geproduceerd en met een artistiek perspectief op muziek.

Wanneer kunnen we van dit alles gaan genieten? De grote release vindt plaats op de 1e van Juni. Kun je niet wachten, check dan snel de trailer hieronder.

Maar dit nieuws is nog niet alles, om jou vast een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten is de track “All Night Long” nu al te beluisteren via je favoriete portal. Daarnaast zullen de volgende previews snel verschijnen via social media.

http://www.noisecontrollers.com/