Gisteren presenteerde Pioneer zijn nieuwe HDJ-700 headphones voor Dj’s. In het artikel dat wij daarover schreven hadden we ook de bijbehorende video opgenomen. Toen onze hoofdredacteur Dave deze video nog eens goed bekeek viel hem iets op. Wat is dat voor controller die daar gebruikt wordt?

Nieuwe Pioneer Controller In De HDJ-700 Video?

 

 

Bron: DJWorx

Zou het bijvoorbeeld een nieuwe Serato controller van Pioneer kunnen zijn? Het is goed mogelijk, maar ondanks dat de layout erg lijkt op de huidige range controllers van Pioneer is de kleur van de knoppen nu helder blauw, in plaats van het Serato rood dat we de laatste tijd gewend waren van Pioneer. Dave bleek niet de enige te zijn die het opgevallen was, ook de mannen van DJWorx hadden het gespot. Zij wijzen er ook op dat de software die op de laptop draait geen Serato is. Wellicht betekend dit dat deze nieuwe controller speciaal ontworpen is voor integratie met de nieuwe Rekordbox die er aan zit te komen.

Deze teasers blijven toch altijd leuk en Pioneer kennende hoeven we niet al te lang te wachten op meer nieuws. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat het gaat worden.