Sect, een nieuw initiatief van 013, komt met een reeks dance-avonden in de Kleine Zaal. De eerste editie staat gepland op 24 mei met een drie uur set van Cosmin TRG. Sect is een avond waarbij we terugkeren naar de kern. Een avond die wordt gevuld met kwaliteitsmuziek en zo min mogelijk afleiding voor like-minded danceliefhebbers en clubgangers. No-nonsense, in het moment, in de muziek.

013-sect-clubavond-nieuw-tilburg-dj2dj_nl

Nieuwe Clubavond

De organisatie van Sect bestaat uit een zorgvuldig samengestelde groep creatieven die in samenwerking met Poppodium 013 de avond organiseert. Het idee is ontstaan vanuit de behoefte een plek te creëren voor de groep mensen die zich niet kunnen identificeren met het huidige aanbod aan clubavonden in Tilburg. De gemeenschappelijke factor binnen de organisatie is een sterke filosofie over hoe een clubavond eruit moet zien en een passie voor elektronische muziek. Omdat passie nu eenmaal niet binnen een genre te vatten is, belooft Sect spectrumbreed een ode aan de elektronische muziek.

De bezoeker kan een goed doordachte setting verwachten, verpakt in een identiteit zonder pretenties. Een avond waar je als bezoeker wordt meegenomen op een muzikale reis en waar de volwassen clubganger zijn/haar plek moet kunnen vinden. Hier staat de artiest als kunstenaar centraal en krijgt hier maximaal de ruimte om tijdens lange sets de diepte in te gaan. Tijdens de eerste editie staat de innoverende technoproducer Cosmin TRG in het middelpunt. Zijn producties kenmerken een typisch slepend, spookachtig geluid. De Roemeen bracht twee albums uit op het toonaangevende 50WEAPONS label van Modeselektor.

Sect

Met Cosmin TRG + Jonathan Mendiola + Archie Koba
Zaterdag 24 mei 2014 | aanvang 23:00 | zaal open 23:00

Tickets €10,00 (excl. servicekosten) | Avondkassa €12,50 | Kleine Zaal | Voorverkoop per direct gestart.

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Facebook Event

.