En Native Instruments slaat terug. Met de hoeveelheid aan Pioneer controllers en aandacht voor Serato, komt Native Instruments met volle vaart terug met de MKII versies van de KONTROL S4 en S2. Beide controllers krijgen een cosmetische aanpassing met nog betere Traktor Pro 2 controle. Maar belangrijkste aanpassing is ongetwijfeld de intrede in het iOS gebied.

NI_Traktor_Kontrol_S4_MK2-black-dj2dj_nl

KONTROL S4 en S2

De controllers kunnen nu ook naadloos overweg met Traktor DJ de DJ app van NI voor de iPad en iPhone. Maar er zijn natuurlijk meer aanpassingen. Zo krijgt de S4 een mooi nieuw design waarin nu gebruik is gemaakt van 8 kleuren RGB buttons voor het triggeren van loops, samples en cue points. Verder hebben de jogwheels een upgrade gekregen want deze zijn nu van mooi en duurzaam aluminium. De geavanceerde Flux Mode is nu ook meteen te gebruiken vanaf de S4 en S2 zelf via speciale buttons op elk deck. Verder kunnen de remix decks van Traktor Pro 2 gecontroleerd worden direct vanaf de controllers.

TRAKTOR KONTROL S4 €799 kosten, waar de TRAKTOR KONTROL S2 €499 zal gaan kosten. We hebben nog geen exacte levertijd maar dit zal natuurlijk niet lang meer gaan duren.

De fotos…