Het meest zomerse outdoor dance-event van Rotterdam, Music Republic, pakt op 2 juni 2012 flink uit met meer dan 40 internationale en nationale artiesten en live acts. De diverse muziekstijlen House, Techno, Electro, Techhouse, Hip Hop, Dupstep en Urban zijn verdeeld over 4 area’s en gaan er op zaterdag 2 juni voor zorgen dat dit festival meteen de mooiste zomerbeleving van 2012 wordt. Hiervoor is het Sidelingepark geheel in stijl omgetoverd tot een festival van formaat. ’Music is the Answer…

De Area’s

De Mainstage is dit jaar omgedoopt tot MUSIC REPUBLIC, met als thema ‘Music is the Answer’. Vanzelfsprekend horen daar artiesten bij die het niveau naar een muzikaal hoger plan tillen. Uit Engeland hebben wij Mark Knight “Toolroom Knight” en Funkagenda “Funk Farm” bereid gekregen om als waardige headliners de Mainstage te betreden! Aangevuld door topartiesten van eigen bodem.

De tweede area zal gehost worden door HERR ZIMMERMAN. De succesvolle feesten van Herr Zimmerman staan bekend om hun waanzinnige (inter)nationale Electro/Techno Dj’s, decors, visuals en performance acts en op Music Republic pakken zij nog eens extra groot uit in een overdekte area. Een volgende area wordt gehost door WAREHOUSE, welbekend van de hippe feesten op het Rotterdamse ‘Westelijk handelsterrein’. Hier kan je unieke back2back Techno sets verwachten van grote Rotterdamse talenten. And last but not least: host organisatie I LOVE URBAN, die de aller beste Eclectische sound van deze tijd vertegenwoordigd in onze vierde area!

Vervoer en kaarten

Het Sidelingepark is een prachtige festivallocatie midden in een park. Het biedt plek aan maximaal 10.000 mensen. Het is het makkelijkst/snelst bereikbaar met de speciaal ingezette pendelbussen vanaf Rotterdam Centraal. Wij raden iedereen daarom sterk aan een pendelbus kaartje in de voorverkoop te halen! Ook is het Sidelingepark te bereiken met de auto, ook hiervoor kan je in de voorverkoop een parkeerplaats kaartje kopen. Zorg dat je snel je kaarten koopt. De Early Birds zijn al uitverkocht! Dit kan via www.musicrepublic.nl. Bij de Primera kun je fysieke kaarten kopen.

Music Republic, zaterdag 2 juni 2012, tijd: 12:00-23:00 Locatie: Sidelingepark, Rotterdam Overschie.

Music Republic laat de komende tijd nog veel van zich horen, dus volg de berichten op de Music Republic Facebook, volg ons op www.twitter.com/MusicrepublicNL en hou de website in de gaten!

MAINSTAGE MUSIC REPUBLIC:
Mark Knight (UK)
Funkagenda (UK)
Lucien Foort
Roog
Gregor Salto
Michael Mendoza
Sascha Visser & Jamie Westland
Ziggy
Delivio Reavon & Aaron Gill
Stefan Vilijn
Bootsman2Bootsman
Hosted by MC Spyder en MR. VI

HERR ZIMMERMAN:
Erol Alkan (UK)
Zombie Nation (DE) Live
Franz & Shape (IT) Live
Fraulein Z
D-R-U-N-K (Motor) (FR)
TanzMan
Tyne

WAREHOUSE:
Jeff Solo vs. Nino & Frankie
Taras vd Voorde vs. David Vunk
Smoek Operator vs. Taylan Alan
Steven Pieters vs. Khalil
Tony Netten vs. Kadir Pelit
D-Ribeiro vs. Tenpa
Seutek vs. Ben la Desh
Benny Rodrigues

I LOVE URBAN:
The Flexican & SEF
Dyna
FS Green
Diamondspin
Djoevenile
Biggi
Marvelous K
Goodfellas
Sir Edward
Meo Mania
Sepehr
Hosted by MC Shockwave
Surprise act