De afgelopen vijf maanden is Richard Durand bezig geweest met zijn “VS. The World” project waarmee hij op zoek is naar het Trance talent van de volgende generatie. En dan bedoelen we producers, componisten, vocalisten, etc. Maar die zoektocht zou natuurlijk niet compleet zijn zonder … DJ’s!

In Search Of Sunrise – 10

ISOS ‘beschermheer’ van dit moment, Richard Durand, zal in samenwerking met Black Hole Recordings de spotlight delen met nog een andere DJ. En het mooie is .. dat kan jij worden!Met de tiende editie van het continent overschrijdende concept van ‘In Search Of Sunrise’, gaat Richard jullie uitdagen om met al je kennis van muziekkeuze, je vaardigheden en creativiteit je allerbeste, klassieke ‘In Search Of Sunrise’ mix te komen…! Bedenk goed dat deze mix je leven kan gaan veranderen, want wie ook deze contest gaat winnen, hij of zij zal de derde persoon ooit zijn op de hele wereld die een ISOS disc zal mixen. Rcihard en Black Hole hebben dus een grote en zeer belangrijke taak in het beluisteren en beoordelen van alle ingezonden mixen, die binnen de regels en voorwaarden vallen (zie link onderaan).

Jouw Mix

De bedoeling is dat jij met de tracks die gebruikt zijn uit de edities 1 tot en met 9 jouw eigen classic ISOS mix maakt! Zoals Eminem het ooit heeft gezegd: “… you only get one shot!” Je mag dus maar één mix inzenden en om het nog maar eens te benadrukken, let goed op dat je aan alle voorwaarden voldoet! Doe je dat niet dan wordt je mix al bij voorbaat afgewezen.

Regels en Voorwaarden

Voor alle details en voorwaarden kun je hier terecht. Lees goed alle regeltjes door zodat ook jij een kans hebt om Disc 3 van ‘In Search Of Sunrise: Australia‘ te mixen!

www.richarddurand.com | www.blackholerecordings.com | regels en voorwaarden