Welkom op ons nieuwe ‘platform‘. Na vele jaren gedraaid te hebben op het verouderde phpBB3 platform zijn we overgestapt naar het WordPress platform. Helaas heeft dat als gevolg dat alle oude forumleden zich opnieuw moeten aanmelden voor deze blog community. Het was namelijk niet mogelijk om de ledendatabase over te nemen naar deze nieuwe opzet.

Toch is het belangrijk om je aan te melden. Op deze manier kun je ten alle tijde mee doen met de discussie. Hiermee kun je jouw mening altijd kwijt! Plus, we kunnen alle leden op de hoogte houden van zaken die niet op de website zelf gepubliceerd zullen of kunnen worden. Ook kun je altijd meedoen met onze give-away acties van CD’s, downloads, en/of tickets naar grote events.

Voor nieuwe bezoekers, … ook voor jullie is het simpel. Wordt lid en meld je aan!

MELD JE NU AAN!

Wat gebeurt er met het oude forum dan?
Nou, vooralsnog niets. Alle bestaande ‘user accounts‘ blijven gewoon geldig, net als jullie posts en reacties op het forum. Het forum blijft gewoon open en je kan alle bestaande posts en reviews nog steeds opvragen en lezen én reageren. Het is alleen niet meer mogelijk om je op het oude forum aan te melden.

DJ2DJ Forum