Martin Garrix zal tijdens Amsterdam Dance Event zijn eigen show gaan hosten in de Heineken Music Hall. In een van de grootste locaties van Amsterdam is Garrix samen met een aantal andere DJs de headliner van zijn eigen ADE evenement. De show vindt plaats op donderdag 15 oktober.

unnamed

Hits

De monsterhit ‘Animals’ van Martin Garrix heeft inmiddels een duizelingwekkende 700 miljoen plays bereikt op Spotify en YouTube, en is een van de grootste hits aller tijden. Door zijn nummer #4 notering in de DJ Mag Top 100 en noteringen in zowel de Billboard ’21 Under 21’ en Forbes ’30 Under 30’ lijsten, is hij in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest gewilde DJs in de dance scene. Zijn co-productie met Avicii ‘Waiting For Love’ heeft in minder dan twee maanden tijd al 45 miljoen plays bereikt, mede door de veel besproken 360 graden video.

Geprezen

Garrix werd ook geprezen om zijn BBC Essential Mix en recente samenwerkingen met mega sterren als Ed Sheeran, David Guetta, Tiësto (‘The Only Way Is Up’) en Usher (‘Don’t Look Down’) voor zijn nieuwe album. Zijn eigen ‘Multiply’ avonden op Ibiza bij het Ushuaïa beach hotel en zijn residency in Omnia, Las Vegas zijn erg succesvol en hebben bewezen dat Garrix een zeer talentvolle DJ is die als geen ander weet hoe het publiek te behagen. Tijdens zijn ADE show zal dit niet anders zijn. De line up van de ADE show wordt later bekend gemaakt.

De komende weken heeft Garrix optredens op Sziget, Don’t Let Daddy Know, Creamfields, SW4 en Lollapalooza.

 

Tickets

Tickets verkrijgbaar via www.martingarrix.com & www.ea-events.com

Dag: 15 oktober 2015

Tijd: 22.00-05.00

Locatie: Heineken Music Hall, Arena Boulebard 590, 1101 DS Amsterdam Zuid-Oost

18+ ID verplicht