Zoals eerder hier gepost is, is Steinberg gekomen met de volgende versie van hun DAW Cubase 7. Cubase is de software die door vele dance producers gebruikt zoals o.a. Ferry Corsten, René Amesz, Koen Groenveld en zo veel meer. Ook al wordt Apple’s Logic op dit moment nog het meest gebruikt, we horen toch erg veel geluiden dat producers erover denken om over te stappen naar Ableton Live 9 of Cubase 7.

Cubase 7

Deze nieuwe versie, die afgelopen week uitgebracht is, mag je een stevige update noemen. Qua uiterlijk heeft de DAW een flinke boost gekregen, maar ook zijn er nieuwe features en functies die deze DAW nóg meer kwaliteit hebben gegeven. Tenslotte zijn er ook onder de kap veel verbeteringen aangebracht zodat Cubase aan snelheid heeft gewonnen die resulteert in een snellere workflow en een nog betere audio engine, die op zich al zeer goed was.

Tutorials

Steinberg heeft nu een complete serie aan tutorials uitgebracht die je meer laat zien van alle (nieuwe) functies en features. Ben je geïnteresseerd in muziekproduktie en denk je er aan om Cubase aan je lijstje van opties toe te voegen, bekijk dan onderstaande speellijst met Cubase 7 videos.

Steinberg Cubase 7 kost in Nederland 599 Euro voor de volle versie. De ‘Artist‘ versie kost 299 Euro. Gebruik je al Cubase dan zijn er diverse update opties vanaf voorgaande versies.