Lost Frequencies, de producer achter de wereldwijde hitsingles ‘Are You With Me’ en ‘Reality’, heeft vandaag in totaal zeven maal platina in ontvangst mogen nemen. De Belgische dj werd live in de uitzending van de Edwin Evers-show op Radio 538 verrast met de mededeling dat ‘Are You With Me’ in Nederland zes maal platina heeft behaald en dat zijn nieuwe single ‘Reality’ al goed is voor een platina plaat.

Lost Frequencies Ontvangt 7x Platina Voor ‘Are You With Me’ En ‘Reality’

De singles doen het overigens niet alleen in Nederland erg goed. ‘Are You With Me’ behaalde tot nu toe in maar liefst elf verschillende landen één of meerdere gouden of platina platen. Ook in het Verenigd Koninkrijk is ‘Are You With Me’ succesvol gebleken, met onder meer een platina onderscheiding en het behalen van de felbegeerde nummer één-positie in de UK Singles Top 40 Charts. Daarnaast werd ‘Are You With Me’, Lost Frequencies’ eerste officiële single, al meer dan 189 miljoen keer gestreamd via Spotify.

‘Reality’ werd gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Janieck Devy en doet niet onder voor zijn voorganger. De plaat werd direct bij binnenkomst in de Nederlandse Top 40 uitgeroepen tot Dance Smash en is momenteel terug te vinden op de vijfde plek. Lost Frequencies ontving ook in België al een platina plaat voor de single.

Bekijk de officiële music video van ‘Are You with Me’.

Bekijk de officiële music video van ‘Reality’.