Lost Frequencies, één van de hotste dj’s van het moment, zal tijdens Amsterdam Dance Event 2015 achter de draaitafels bij Armada Deep te vinden zijn. De Belgische hitmachine (bekend van zijn wereldwijde hitsingles ‘Are You With Me’ en ‘Reality’) maakt deel uit van een indrukwekkende line-up, met ANOTR, MÖWE, Pretty Pink, CALVO, Boy Kiss Girl en Deepend. Armada Deep vindt plaats op donderdag 15 oktober, exclusief in de Heineken Experience.

LOst_Frequencies_Armada_Deep_ADE-DJ2DJ

Evenement

Armada Deep is het tweede evenement van Armada Music tijdens de 2015-editie van ADE, waarmee het platenlabel zich qua diversiteit van de andere labels onderscheidt. Op 7 augustus werd eveneens een nieuw concept aangekondigd, dat op 14 oktober onder de naam Armada Captivating de Undercurrent aandoet. Met zowel een deep house-evenement als een progressive house/trance-evenement benadrukt Armada Music de grote verscheidenheid aan genres die zij vertegenwoordigt.

Kaarten voor Armada Deep in de Heineken Experience op 15 oktober zijn beschikbaar via souniquemediagroup.com tegen een prijs van 15 euro per ticket. Feestgangers die 20.00 uur binnen zijn krijgen ook nog toegang tot de Heineken Experience tour.

Line-up Armada Deep

ANOTR
Boy Kiss Girl
CALVO
Deepend
Lost Frequencies
MÖWE
Pretty Pink

Waar

Heineken Experience
Stadhouderskade 78, Amsterdam

Wanneer

15 oktober 2015
20:00 – 02:00

Prijs

€15 incl. servicekosten