De line-up van WE ARE ELECTRIC is volledig na de toevoeging van de laatste namen Gabriel Ananda, Sandrien & Carlos Valdes, Darko Esser, Boomshakalak Soundsystem en Hekkla. De organisatie maakte vandaag tevens de timetable bekend, die vanaf nu op de site staat. De derde indoor editie van het internationale crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC wordt gehouden op zaterdag 14 november a.s. van 20.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven.

WAE op 14-11-2015 in Klokgebouw Eindhoven

WE ARE ELECTRIC heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire dance-evenement kenmerken. Zowel de twee eerdere Klokgebouwedities in 2013 en 2014, als die op het E3-strand Eersel in juni van dit jaar verkochten op voorhand uit met respectievelijk 7.000 en 15.000 bezoekers.

Line up WE ARE ELECTRIC

Het volledige programma is als volgt: Netsky Live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Gabriel Ananda, Dekmantel Soundsystem, The Flexican & Sef, Blonde, Secret Cinema, Maduk & Nymfo ft. MC Mota, Sandrien & Carlos Valdes, Jarreau Vandal, Kenta I Tambu, Darko Esser, Fono, Arjuna Schiks, Mikey Biemans, Boomshakalak Soundsystem, Hekkla en als SPECIAL GUEST: Sigma dj-set.

WAE_Timetable_A5_Bruto

Korte info over enkele nieuw bevestigde acts

Wie techno uit Keulen zegt, zegt Gabriel Ananda. Al twintig jaar gaat hij het experiment aan – met onder andere de mix van analoge apparatuur in zijn optredens is hij luchtiger, warmer en speelser dan zijn stadsgenoten, zoals ook zijn enorme hit Doppelwhipper laat horen. Sandrien & Carlos Valdes zijn al jaren hartsvrienden. Achter de draaitafels is het duo berucht en befaamd voor de lange, energieke sets waar de fijnste house en (soms obscure) techno juweeltjes je om je oren geknald worden.

Darko Esser is de dancetrots van Nijmegen. Keer op keer bewijst hij gouden oren te hebben. Hij laat het zien in verschillende gedaantes. Het bracht hem al op verschillende plekken in de wereld waarvan de laatste tijd meerdere keren in de Berlijnse dancetempel Berghain. Tegenwoordig draait hij zijn hand ook niet meer om voor monstersets maar net zo makkelijk weet hij binnen de kortste keren de magie over de dansvloer uit te strooien. Darko Esser eet, slaapt en ademt dance.

Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC uitverkocht

De flink voordeligere Early Birdtickets (€ 29,-) waren in no time uitverkocht. Momenteel zijn er nog Regular Tickets (€ 35,-) beschikbaar. Daarna komen nog de Late Tickets (€ 39,-) in de verkoop. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

De soorten tickets op een rijtje:

Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten € 2,50) – UITVERKOCHT!
Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten € 2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl/tickets

WE ARE ELECTRIC outdoor versus indoor

De beslissing om na twee succesvolle indoor edities van WE ARE ELECTRIC in 2013 en 2014 ook een zomerse buiteneditie te realiseren middenin de natuur met ruimte voor een luxe camping, bleek een gouden greep. Niet alleen verkocht het tweedaagse openlucht evenement op het E3 Strand in juni van dit jaar ruimschoots uit; ook de combinatie van een spannend eclectisch programma en de ligging aan een groot helder meer in het bos gaven dit droomdebuut een electrische lading. Meer dan zestig acts (waaronder nieuw talent en internationale grootheden zoals Paul Kalkbrenner en The Prodigy) op zes podia brachten 15.000 bezoekers tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering.

WE ARE ELECTRIC Klokgebouw Eindhoven – 2013 en 2014

Tijdens de eerste twee edities van WE ARE ELECTRIC in 2013 en 2014 (die ver van tevoren al uitverkochten) waren drie karakteristieke zalen van het monumentale industriële Klokgebouw in Eindhoven van 20.00 uur tot 7.00 uur het epicentrum voor een samensmelting van explosieve DJ sets, adembenemende visuals en energieke live acts van bijvoorbeeld Rudimental DJ Set, Gesaffelstein DJ Set, 2manydjs DJ Set, Roni Size Reprazent, Major Lazer en Bloody Beetroots live.