Zaterdag 3 maart kan definitief in de agenda voor een muzikale wervelstorm in de Utrechtse Jaarbeurs. Een nieuwe elektronische artiestengeneratie, aangevoerd door drie (inter)nationale frontmannen, belooft een bijzondere avond met ‘uplifting bigroom’ in al zijn varianten.

Drie podia

Alle drie de podia van ENERGY worden aangevoerd door artiesten die op dit moment internationaal aan het doorbreken zijn met hun ‘eigen’ sound: CONNECT, EXECUTE en PLAY.

CONNECT | PRESENTED BY SANDER VAN DOORN

Een voortrekkersrol is weggelegd voor SANDER VAN DOORN, die met zijn stoere techhouse de CONNECT stage host. Druk bezig met een verzegeling in de top 10 van de DJ MAG’s top 100 DJ list, heeft SANDER VAN DOORN zijn mede-dj’s zorgvuldig geselecteerd op gebied van muziek en talent. Naast zijn eigen twee uur durende set zullen er optredens zijn van DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, JEREMY OLANDER, JEROME ISMA AE, MARCO V en MOGUAI.

EXECUTE

Jong Zweeds talent, JOHN DAHLBÄCK, brengt het grootste aantal internationale collega’s met zich mee in zijn zaal, de EXECUTE. Met het bezitten van zijn eigen recordlabel Pickadoll met onder andere releases van Dada Life, is deze DJ hard op weg om koploper te worden van de nieuwe generatie muziekmakers. Samen met CHRIS LAKE, HENZEL & DISCO NOVA, JOACHIM GARRAUD, power chicks NERVO, NICKY ROMERO en TV ROCK zal de EXECUTE de perfecte zaal zijn voor liefhebbers van de muzikale alleskunner: Talent, producer en DJ in één!

PLAY

ENERGY staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de elektronische muziek scene, en talent wordt beloond. Daarom wordt PLAY dit jaar gehost door niemand minder dan HARDWELL. Vorig jaar hebben we hem, geheel onverwacht, even kunnen zien op de PLAY stage, waar hij samen met Tiësto een uitzinnig publiek los zag gaan op hun plaat ‘076’. Nederlands snelst groeiende dj HARDWELL staat samen met internationale headliners zoals ERIC PRYDZ, FEDDE LE GRAND, zijn protegé DENIZ KOYU en MICHAEL WOODS. Daarnaast zal ook SANDER VAN DOORN een speciale één uur durende set ten gehore brengen.

Anthem

Hardwell produceerde dit jaar ook het officiële anthem voor ENERGY 2012, ‘Cobra’. Deze track is verkrijgbaar via de reguliere online kanalen en te beluisteren op EnergyTheNetwork.com.

Komende tijd gaan onze ambassadeurs ieder hun eigen zaal promoten, door middel van speciale releases, podcasts, video’s en nog veel meer. Daarnaast zijn optredens van ENERGY te beluisteren tijdens de live-uitzending van ENERGY op Radio 538.

Tickets

Zaterdag 22 oktober a.s. start de kaartverkoop voor ENERGY om 10.00 uur in de ochtend via EnergyTheNetwork.com.