Dames en heren, jongens en meisjes, dj’s en dj’innen, trouwe volgers van DJ2DJ: mag ik even uw aandacht voor het volgende.

Zoals jullie natuurlijk allemaal weten leven we in een hypersociale wereld waarin informatie sneller wordt aangeleverd dan jij het zelf kan verwerken. Zat je net lekker naar de foto’s van de 50ste verjaardag van je tante te kijken, verschijnt er alweer een filmpje van een kat in een konijnenpak die piano speelt in je feed, om vervolgens vervangen te worden door het zoveelste filmpje van een mooie meid die een super hip konijnendansje doet. Over konijnen gesproken.

Wij als DJ2DJ kunnen natuurlijk niet achterblijven: ook wij hebben een hele mooie facebookpagina! Dus wil jij op de hoogte blijven van alles op het gebied van dancemuziek, like dan nu onze pagina, zodat er tussen de katten, memes en jaloersmakende vakantiefoto’s ook zo nu en dan een leuke update uit de dancewereld voorbij komt in jou nieuwsfeed! Zeker met het oog op onze toekomstplannen, waarin video’s en facebook een grotere rol gaan spelen, kan de facebookpagina van DJ2DJ niet aan jouw vind-ik-leuks ontbreken!

like_ons_op_facebook