Winkelketen Leapp verkoopt sinds afgelopen week refurbished Sennheiser hoofdtelefoons. Momenteel heeft het bedrijf vier modellen in het pakket. Maar hoopt in de nabije toekomst natuurlijk meerdere varianten te kunnen gaan leveren.

Sennheiser_Closeup_Leapp_DJ2DJ

Modellen

Voor nu zijn de Momentum en Urbanite zowel in de op en over het oor uitvoering leverbaar. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en voorzien van een iPhone bedieningskabel. Wil je weten, welke  uitvoeringen Leapp exact levert, klik dan even hier.

Refurbished

Wat houdt dit nu precies in?

De modellen welke bij Leapp verkocht worden zijn hoofdtelefoons welke retour zijn gekomen bij Sennheiser. Deze worden vervolgens door Sennheiser helemaal nagekeken, schoongemaakt en eventuele onderdelen worden vervangen. Vervolgens worden ze compleet met de originele accessoires weer netjes in de doos verpakt en opgestuurd naar Leapp.

Natuurlijk betekend dit dat de hoofdtelefoons tegen een leuk bedrag verkocht worden en kun jij dus de trotse eigenaar worden van een toffe Momentum of Urbanite voor een zachte prijs.

Gemiddeld scheelt dit namelijk 30 procent ten opzichte van de nieuwprijs! En dat is toch een mooie deal zou ik zeggen!!

Testen

Wat het allemaal nog leuker maakt, is dat Sennheiser in elke Leapp store een mooi display heeft geplaatst waarmee de vier hoofdtelefoons te beluisteren zijn. Ze zitten gekoppeld aan een iPad met daarop Apple Music zodat iedereen zijn favoriete muziek met de hoofdtelefoons kan testen. Erg handig, want zo weet je precies hoe jouw lievelingstrack met de Sennheiser’s klinkt.

Sennheiser_Display_Leapp_DJ2DJ

Leapp

Het bedrijf Leapp staat bekend om de verkoop van refurbished Apple producten. Deze komen uit de zakelijke wereld en allemaal door Leapp gecontroleerd, schoongemaakt, eventuele onderdelen vervangen en met de laatste nieuwe software met een jaar garantie verkocht! En de service die ze bieden is echt helemaal super!

Deze producten kun je bestellen via de website maar je kunt ze ook in een van de fysieke winkels bekijken.

Dus zoek jij nog een Mac voor Traktor of bijvoorbeeld Serato? Ga dan even naar Leapp, want daar kun je een mooie Mac kopen, voor een leuke prijs!