Het jaarlijks terugkerend dance festival Lakedance heeft een prachtig bedrag van €5.330,- opgehaald ten gunste van Stichting Dream4Kids. Het bedrag komt ten goede aan het realiseren van ‘droomdagen’ voor kinderen met een jeugdtrauma.

lakedance_dream4kids_donatie

Op zaterdag 13 juni en 8 augustus 2015 stond het recreatieterrein Aquabest in Best in het teken van twee zonnige edities van Lakedance Festival. Met trots mag er door de organisatie terug gekeken worden op een succesvolle zomer, want tijdens beide edities verzorgde Lakedance voor ongeveer 20.000 festivalbezoekers een feestelijke dag bestaande uit internationale top artiesten, een fijne sfeer en natuurlijk goede dance muziek. Naast het benadrukken om te genieten van het leven, draagt Lakedance ook meer dan graag een steentje bij aan de samenleving en heeft het samen met Dream4Kids een belangrijk issue bij het festivalpubliek onder de aandacht gebracht: kinderen met een jeugdtrauma. Tijdens beide edities van Lakedance werden de uitgenodigde gasten gevraagd om een klein bedrag te doneren aan Dream4Kids.

Dream4Kids

Het door Lakedance opgehaalde bedrag komt volledig ten goede aan het organiseren van verschillende ‘droomdagen’ en de jaarlijkse clubdag voor kinderen met een jeugdtrauma. Een jeugdtrauma kan bestaan uit een rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens tijdens een droomdag. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven. De kinderen voor wie Dream4Kids droomdagen realiseert, kunnen uitsluitend aangemeld worden door professionals als traumatherapeuten en medewerkers van diverse jeugdzorginstellingen. Een droomdag wordt ingezet als onderdeel van het behandelplan van het kind.