Lakedance organiseerde voor de 20e keer Lakedance. Waar veel festivals kopje onder gaan blijft Lakedance elk jaar gewoon terug komen, op het altijd mooie Aquabest. Ruim 20.000 man die aan het dansen waren op de beats van Jordy Dazz, Sander van Doorn, Yves V en de Dirtcaps. We hebben een interview gehad met deze gasten, daar later meer over.

Lakedance 2015

Verschillende stages.

Er waren verschillende stages op Lakedance zoals: Kletskoek, mensroom, Defected in the House en Winterpark. De mainstage was goed aangepakt als grote stage met ruimte voor genoeg mensen voor het podium.. De vette lichtshow en de toffe CO2 kanonnen zorde ervoor dat de sfeer heel tof was.

Via de de paden kon je heel makkelijk naar de verschillende stages komen, wat we zelf er tof vonden, was dat er ook sluiproutes waren aangegeven waardoor je nog makkelijker en sneller naar de stages kon lopen. Hierbij waren ook verschillende voorzieningen gemaak om even relax te zitten en even te ontspannen. Per stage was er absoluut genoeg aandacht besteed om een goede sfeer neer te zetten.

Het was super tof om te zien hoe verschillende dj’s ingevlogen werden via een helikopter op het terein van aquabest om vervolgens weer heel makkelijk te kunnen vertrekken naar het volgende optreden.

De eindshow, met een verbluffend stuk vuurwerk, was op het hele terein te bewonderen. Iedereen die aanwezig was heeft vol kunnen genieten van het toffe siervuurwerk wat professioneel was afgestoken. Dit in combinatie met speciaal hiervoor aangepaste muziek.

Horeca

Op het evenemententerrein was ook genoeg horeca aanwezig. Nadat je snel en simpel munten had gescoord kon het feest beginnen. Korte wachtrijen bij de bar en op het plein waar verschillende eettentjes stonden je vanalles scoren kwa voedsel, van worstenbroodjes en pastaschotels tot friet en pizza.

Interviews_Dirtcaps_Jordy_Dazz_Yves_V_Sander_Van_Doorn_DJ2DJ_2

Natuurlijk hebben wij ook een aantal artiesten geïnterviewd, deze kun je komende wee terugvinden op onze website:

Maandag: Dirtcaps
Dinsdag: Jordy Dazz
Woensdag: Yves V
Donderdag Sander van Doorn

Zorg dat jij ze niet mist 😉

Met dank aan Robbert van den Hurk.