Vorige week donderdag was de Native Instruments Traktor Kontrol F1 Demo avond bij I4-Muzique. Deze interactieve avond, waar men zowel alles over de F1 besprak maar ook direct vragen van de geïnteresseerden beantwoord werden, werd verzorgd door Leon Hoeks, produktspecialist van Native Instruments. Met een aanwezigheid van een 20 man zat de demonstratieruimte vol. Voor de demonstratie werd een Kontrol S4 en een F1 in combinatie met de nieuwe Traktor 2.5 software gebruikt welke aangesloten waren op een beamer zodat iedereen duidelijk kon zien wat er in de software gebeurde en ingesteld kon worden.

Wat mij duidelijk is geworden op deze avond is hoe perfect de software en controller op elkaar aansluiten. Om een voorbeeld te noemen het op en down scrollen van je RemixDecks is duidelijk te zien aan de hand van de LED’s op de F1. Verder vond ik het leerzaam om te zien dat je via de LED’s van de F1 kan zien welke deck geselecteerd staat als RemixDeck.

Wil je net als mij meer info en duidelijkheid over de Kontrol F1 dan raad ik je aan om een Demo avond bij te wonen of een bezoekje te brengen aan I4-Muzique, of een winkel bij jou in de buurt.