Jay Hardway heeft al een aantal grote successen op zijn naam staan en hij blijft er meer en meer toevoegen. Net terug uit de USA van zijn tour host hij voor de eerste keer zijn eigen avond. Op zondag 18 oktober sluit hij in club Nova ADE af. Samen met zijn vrienden zal Jay club Nova, een nieuwe club in Amsterdam, op zijn kop zetten. Verwacht naast Jay grote namen zoals DubVision, Julian Jordan, Tony Junior, Mightyfools, Thomas Newson en meer.

Jay Hardway & Friends Tijdens ADE

Jay zegt: “Ik zal samen met tien vrienden ADE afsluiten tijdens deze avond. Verwacht back2back combinaties die je normaal gesproken niet zou verwachten, coole muziek een een goede vibe. De capaciteit is beperkt dus wees er snel bij! Laten we er met zijn alle de beste avond van ADE van maken”

Jay Hardway begon op zijn 14e met het produceren van muziek. Tegen de tijd dat hij 18 was stond hij al in grote clubs te draaien. Het jonge talent werd al snel opgemerkt door Spinnin’ Records, ’s werelds grootste independent dance record label. Op dit label bracht hij hits uit zoals zijn laatste track ‘Wake Up’ en ‘Wizard’ een samenwerking met Martin Garrix. 

Jay Hardway & Friends Line-up

Datum: zondag 18 oktober

Locatie: Nova, Amsterdam

Tijd: 22.00-03.00u

Tickets: http://jayhardway.com/ade-2015/ 

Line-up

Jay Hardway

Apster

DubVision

D-Wayne

Julian Jordan

Kenneth G

Kill the Buzz

Mightyfools

Thomas Newson

Tony Junior

Sandro Silva

LINKS

 Facebook 

 Twitter 

 Soundcloud 

Instagram