De op 13 oktober jarige La Fuente vierde deze zondag zijn verjaardag in het gloednieuwe Club Xi in Eindhoven. De line-up van de B-Day Bash van de jarige Job was bepaald niet misselijk! Onder andere Lady Bee, Stefan Vilijn, Dirtcaps, Vato Gonzales, Frankry Rizardo, Biggi, Shermanlogy, Feestdjruud, Girlslovesdjs en mystery guest Oliver Heldens waren allemaal aanwezig. Wij van DJ2DJ waren ook uitgenodigd, en gingen uiteraard graag even langs! Check hier onder het interview en het partyreport!

b-day_bash_la_fuente_@_club_ikzie_xi

Verjaardag

La fuente zou natuurlijk het liefst zijn verjaardag met iedereen vieren, maar er was helaas slechts plek voor 500 man. Middels speciale acties via social media kon je exclusieve invites winnen om op deze epic party aanwezig te zijn. Daarnaast waren familie, vrienden en collega’s natuurlijk uitgenodigd.

Aankleding

Dat dit niet een verjaardag zou worden om snel te vergeten was bij binnenkomst al duidelijk: de ingang en gevel van Club Xi waren spectaculair versierd met een groot spandoek, lampen, rookmachines en vlammenwerpers. Van binnen ziet Xi er ook top uit. Een moderne club die er toch ook klassiek en luxueus uit ziet en technisch aan alle eisen voldoet. Zelden zie je zo’n lichtshow in zo’n kleine ruimte. Naast de nodige aankleding was ook aan menselijk vermaak gedacht: Sexy aangeklede danseressen en zelfs een heuse karikatuurtekenaar, die live portretten van de DJ’s en gasten maakte, waren allemaal aanwezig!

DJ’s

Voor de verjaardag van La Fuente was bijna heel DJ-land aanwezig. Nadat de avond was geopend door Lady Bee kwam de ene na de andere dj voorbij. Van Stefan Vilijn naar Dirtcaps, van Oliver Heldens naar Vato Gonzales, van Girlslovedj’s naar Sidney Samson, iedereen droeg zijn steentje bij om de hele tent vakkundig af te breken.

VIP

De avond had een hele exclusieve sfeer, al helemaal door het kleine publiek dat aanwezig was en de luxueuze uitstraling van Club Xi. Er was een speciaal VIP gedeelte ingericht voor familie, vrienden en collega DJ’s. Jongens als Feestdjruud, Oliver Heldens en La Fuente zelf liepen echter geregeld door het publiek, wat voor de aanwezige fans de nodige fotomomenten opleverde.

Presents_LaFuente

Waar Job misschien eerst dacht zijn familie mee uit eten te nemen, is het zoals hij zelf zegt dit jaar toch weer uit de hand gelopen. Wat wil je ook als je zo veel mensen tot je familie rekent. Maar goed, wij nemen het hem zeker niet kwalijk: het was een top feestje dat het feest van drie jaar geleden ongetwijfeld heeft overtroffen!

Reporters: Robbert van den Hurk, Ron van Dijk en Luuk Dresen.