Zoals je al eerder hebt kunnen lezen zaten we vorige week in Madrid voor de presentatie van de nieuwe Denon SC2900. Op uitnodiging van Denon konden we al kennismaken met deze multimedia speler die Denon zelf ziet (en wij inmiddels ook) als een stevige concurrent van de CDJ series van Pioneer. Inmiddels kan ik jullie, met enige trots, mededelen dat de allereerste Denon SC2900 van Nederland in het bezit is van DJ2DJ/Gearjunkies. Terwijl jullie dit lezen ben ik al bezig met de eerste tunes te draaien in het Techlab.

UPS stond al vroeg voor de deur met een mooi pakketje voor ons. En wat je dan meteen doet is het pakketje openen, voelen, ruiken, aansluiten en … spelen! Er gaat niks boven nieuwe verse gear! Maar goed, enthousiasme even terzijde. Denon geeft dus aan dat ze grote plannen hebben met de SC2900 ten opzichte van de huidige concurrentie. Dit gaan we dus terdege bekijken of dat klopt c.q. kan. Binnenkort kun je dus onze review verwachten.

En al mag ik er nog weinig over zeggen, maar zet 19 september 2012 maar alvast in je agenda en houdt die alvast avond vrij…. Binnenkort meer hierover!