Na een succesvol jaar met edities in Hong Kong, Istanbul en Chili, kondigt Don’t Let Daddy Know (DLDK) aan 2016 te starten met een grote show in de Ziggo Dome. De line-up wordt later bekend gemaakt. De Amsterdam editie is de start van de 2016 DLDK wereldtour, waarbij zoveel mogelijk verschillende wereldsteden op verschillende continenten wordt aangedaan.

dldk

Het dance cross-over concept Don’t Let Daddy Know keert na een geslaagde wereldtour op 5 maart 2016 weer terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concept heeft in korte tijd een imposante lijst aan DLDK-wereldsteden opgebouwd, met edities in Istanbul, Hong Kong, Manchester, Antwerpen, Santiago (Chili) en het hosten van een eigen stage op wereldberoemde festivals als Creamfields (UK) en Mysteryland (NL). DLDK staat bekend om haar spectaculaire shows met verschillende grote namen; Skrillex, Martin Garrix, Steve Aoki, Major Lazer en Afrojack. De early bird tickets zijn uitverkocht, regular tickets zijn verkrijgbaar via www.dldk.com.

Wereldtour

Na de openingsshow in Amsterdam zal het DLDK-festijn zich wederom op wereldtour begeven langs alle grote wereldsteden. De eerste stop is inmiddels bekend gemaakt: voor het eerst zal het succesvolle concept Mumbai, India aandoen! De datum, locatie en line-up zullen later bekend gemaakt worden.

Meer over E&A Events

Essam Jansen (25 jaar) en Alex Hes (25 jaar) zijn de oprichters en eigenaren van E&A Events. Deze jonge evenementenorganisatie bezorgt jaarlijks duizenden dancefanaten in binnen- en buitenland een ultieme nacht. Van concept tot productie schotelt dit duo een nieuwe generatie muziekliefhebbers inmiddels bekende concepten, als Don’t Let Daddy Know, TIKTAK Festival en Kingsland Festival, voor. Ondertussen wordt het danceconcept Don’t Let Daddy Know gegeven in landen als China (Hong Kong), Turkije (Istanbul), Spanje en Engeland gegeven. Bekijk www.ea-events.com voor meer informatie.

EARLY BIRD TICKETS UITVERKOCHT
REGULAR TICKETS VERKRIJGBAAR VIA WWW.DLDK.COM

RELIVE DLDK 2015
https://www.youtube.com/watch?v=qgXSyZDobxQ

DON’T LET DADDY KNOW AMSTERDAM 2016

Datum: 5 maart 2016
Locatie: Ziggo Dome
Tickets & info: www.dldk.com
Minimum Age: 18+

#DLDK