Wat doe jij met kerst? Help je je moeder om het jaarlijkse kerstdiner te prepareren? Ga je de hele dag bij de kerstboom liggen wachten tot je eindelijk een cadeautje krijgt? Of heb je juist zin om de boel lekker de boel te laten en volop los te gaan? Als je op de laatste vraag een volmondig ‘ja’ kunt antwoorden, dan heeft Waterfront  datgene in huis waar jij naar op zoek bent tijdens de voor sommige onder ons “duffe” kerstdagen.

IMMORTAL – Harder Stylez

Oh yeah baby! Niks geen Wham met ‘Last Christmas’,  Immortal Harder Styles zul je bedoelen op eerste kerstdag! Het belooft een uiterst knallende avond te worden met de allerbeste Hardstyle tunes van 2011. IMMORTAL zal ‘bijna’ het jaar laten eindigen met deze hardere stijlen denk aan Hardstyle, RAW Hardstyle, Early Hardstyle en Tek.  Check onder de artiesten welke zijn gecontracteerd om van deze 1ste kerstdag een gezellige avond te maken.

LINE-UP –  IMMORTAL – ONE

Digital Punk
Ruthless
Waverider
Ground Force
Max Moore
Bass aka the Rebel
Rob
Hosted by MC-B

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt momenteel  en zijn te bemachtigen via, onder andere, de volgende vvk-adressen: www.easyticket.nl en www.waterfrontrotterdam.nl

VVkoop prijs:  €10,-
Door = More:  €15,-

 

Camera’s
Bezoekers mogen tijdens Immortal fotoapparatuur meenemen. Hieronder wordt verstaan: telefoons met fotocamera, digitale camera’s zonder lens en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele foto- of filmapparatuur mee te nemen zonder dit vooraf te hebben aangevraagd.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.