Get ready for the first Hed Kandi Sail Special tijdens de grootste editie van Sail Amsterdam ooit, op zaterdag 22 augustus 2015. We boarden op de exclusieve Pureliner tussen 19.00 – 20.00 uur en zijn dus ruim op tijd voor de zonsondergang op het glinsterende Amsterdamse IJ… Non-stop tropical Hed Kandi beats met uitzicht over de imposante schepen van SAIL Amsterdam!

HK_SailSpecial_Header

SAIL sluit de avond af met een adembenemende vuurwerkshow, waarna Hed Kandi de nacht in luidt en pas zal aanleggen rond de klok van 01.00uur (!).

Ticketsales

An exclusive & HOT first row SAIL ticket! Don’t miss out, de limited 50 earlybird tickets (€22.50) are available at: www.hedkandi.nl

SAIL Amsterdam

Deze zomer staat onze hoofdstad in het teken van de mooiste zeilschepen van over de hele wereld. Met meer dan 50 Tall Ships, een SAIL-In parade van 12 km en een evenementengebied verspreid over heel Amsterdam wordt Sail Amsterdam 2015 de grootste editie ooit! Don’t miss out!

Pure-liner

Een waanzinnige locatie op het water. Een mooi binnen/buiten gevoel met een dakraam dat helemaal open kan. Vanuit de serre heb je het mooiste uitzicht op de Sail boten. Get ready for this amazing boat party!

More to be announced soon! Ahoy!