Op vrijdag 25 mei zal Headhunterz de eerste verjaardag van zijn populaire podcast ‘Hard With Style‘ (#1YHWS) vieren. Met ‘Hard With Style’, presenteert Headhunterz zijn favoriete muziek iedere maand aan het publiek. De hashtag #HWS was onlangs nog de meest getweette onderwerp in Nederland op Twitter.

Eénjarige Verjaardag

Sinds de eerste aflevering in 2011, heeft ‘Hard With Style‘ veel kunstenaars geïnspireerd tot nieuwe en innovatieve muziek maken en Headhunterz email inbox wordt dagelijks overspoeld met nieuwe nummers van internationale producenten. Elke bekende producer/artiest in de Hard Dance scene wil graag in de populaire podcast opgenomen worden.
In de komende verjaardagsaflevering, wil Headhunterz bijzondere aandacht besteden aan zijn favoriete onderwerp: zijn fans. Het zal een heel bijzondere editie worden. Headhunterz zegt: “Ik wil niet de verrassing bederven, maar ik kan je vertellen dat mijn fans de sterren van de show zullen zijn. De speciale editie zal niet alleen over de muziek gaan. Het eenjarig bestaan ​​van ‘Hard With Style’ verdient ook een beetje ‘eye candy’.”

Een jaar ‘Hard With Style‘ zal gratis beschikbaar zijn op iTunes, Youtube en Soundcloud vanaf 25 mei.

Check hier de voorgaande edities….