Na een duizelingwekkend 2011, heeft de één van de populairste DJ en producer in de hardstyle, Headhunterz, een nieuw hoofdstuk in zijn carriere geschreven. Na het grote succes van zijn voorgaande album, ‘Studio Sessions‘, heeft Headhunterz besloten dat het tijd werd voor een nieuwe aanpak om zijn werk onder de aandacht van zijn fans wereldwijd te brengen. Samengevat: Headhunterz presenteert met grote trots ‘Sacrifice‘!

SACRIFICE

Headhunterz heeft een jaar lang ongereleasde tracks, ‘dj tools’ en samenwerkingen met grote namen uit de scene verzameld. Dit pakket aan muziek wordt digitaal uitgebracht. Onder aan deze post kun je de links vinden.

HEADHUNTERZ SUPPORTS DANCE4LIFE

Headhunterz: “Sinds 2006 leef ik het leven waarvan ik altijd al gedroomd heb en hoe graag ik ook datgene neem wat ik verdien, voel ik me ook bevoorrecht om terug te geven! Dance4life is een organisatie die tieners inspireert om een halt toe te zeggen aan de verspreiding van HIV en AIDS. Ik wil graag een heel jaar aan werk aan dance4life geven: samen kunnen we terdege een verschil maken in het leven van vele jonge mensen. … ‘Because we all have dreams’.”

Dance4Life

Headhunterz zal alle opbrengsten van ‘Sacrifice’ doneren aan dance4life. Voor meer informatie over het werk van deze organisatie kun je terecht op www.dance4life.com.

Downloads

iTunes | Hardstyle.com | Spotify | Beatport | Dance-Tunes | TID