In navolging van Erik Arbores heeft ook Nederlands poulairste hardstyler, Headhunterz, zich aan dance4life verbonden als officieel ambassadeur. Headhunterz gaat dance4life vertegenwoordigen in de harddance scene. De 27-jarige dj/producer is de eerste harddance ambassadeur van de stichting en zal zijn sterk groeiende doelgroep betrekken bij het werk van dance4life.

Headhunterz over zijn ambassadeurschap: “Ik heb het voorrecht om mijn droom te leven, en mensen wereldwijd te bereiken met mijn muziek. Maar terwijl ik doe wat ik het leukst vind, raken er elke dag wereldwijd zo’n 3.000 jongeren geïnfecteerd met hiv. Daarom ben ik blij dat ik als ambassadeur van dance4life mijn achterban kan inspireren om ook in actie te komen, zodat we samen hiv en aids de wereld uit kunnen helpen.

Uitverkocht Ziggo Dome

Afgelopen zaterdag stond Headhunterz in een uitverkocht Ziggo Dome. Tijdens dit evenement werd al een speciaal T-shirt verkocht, waarvan de gehele opbrengst naar dance4life gaat. Eerder dit jaar bracht de dj al een verzameling werk uit, waarvan ook de gehele opbrengst naar het goede doel ging .”De komende tijd hoop ik nog veel meer voor dance4life te kunnen doen. Bijvoorbeeld met mijn muziek, ik wil graag een speciale track voor dance4life maken. Mijn dedicated fans hoop ik zo ook dance4life-minded te kunnen maken! Er zit voor dance4life nog zo veel potentieel in deze doelgroep.”

Houd de Facebook page van Headhunterz in de gaten om het dance4life T-shirt online te bestellen: www.facebook.com/djheadhunterz

Nummer 1 Hard Dance Act van de wereld

Headhunterz is de nummer 1 harddance act van de wereld. In 2012 is Headhunterz in de Dj Mag Top 100 op de 11e positie uitgekomen en heeft hij voor de tweede keer de award voor nummer 1 hard dance act van de wereld in ontvangst mogen nemen. Op zaterdag 20 oktober heeft Headhunterz met zijn eigen show “Q-dance presents Hard With Style” als eerste harddance act gedebuteerd in de Ziggo Dome in Amsterdam. De avond was volledig uitverkocht en een groot succes. De show in de Ziggo Dome is genaamd naar zijn succesvolle maandelijkse Podcast, die in mei dit jaar zijn 1 jarig bestaan vierde.