Hard With Style begon vorig jaar als een nieuwe uitdaging, de uitdaging waar Headhunterz naar zocht. Vijftien edities later is zijn maandelijkse podcast een begrip en het bewijs dat Willem nog altijd ’s werelds beste Hardstyle DJ is en staat momenteel op nummer 11 in de befaamde DJ Mag Top 100. Reden genoeg om dit muzikale talent op 20 oktober 2012 het eerste hardstyle evenement in de ZiggoDome te laten samenstellen. Op ‘Q-Dance Presents: Headhunterz‘ heeft hij samen met zijn favoriete Hard With Style artiesten deze nieuwe Nederlandse muziektempel op onvergetelijke wijze geopend.

Hard With Style Mixcompilatie

Bij zo’n evenement hoort natuurlijk ook een exclusieve compilatie. Een grandioze mix met vrijwel alleen maar nieuwe tracks en uniek materiaal laat je ruim 75 minuten genieten. Headhunterz selecteerde naast zijn eigen producties natuurlijk nieuwe tracks van Frontliner, Zany, Code Black, Gunz for Hire, Isaac en vele andere collega’s die op deze compilatie thuis horen. Een piekfijne mix van de mooiste euforische melodieën afgewisseld met keiharde knallers zoals we van Headhunterz gewend zijn. Tracks als “Leave the World” van de Bass Modulators, Atmozfears nieuwe plaat “Restart”, Adrenalize met “Magical World” en “No Cure” van Ran-D & Redixx als geweldige afsluiter van deze must-have voor de Hardstyle liefhebber.

Tracks

De tracklist met uitzonderlijk veel nieuw materiaal is voortreffelijk ingemixt door de grootmeester zelf, die trouwens ook speciaal voor dit evenement een tijdje in zijn studio heeft gewoond. Hier maakte hij onder andere “Reignite”, “The Power of Music” en zijn remix van Nicky Romero’s “Toulouse” die stuk voor stuk ook te horen zijn. De compilatie doet denken aan als een aflevering van Hard With Style, maar dan met enkel muziek. Het presenteren laat Headhunterz voor één keer achterwege, om je optimaal te laten genieten van deze luisterrijke platen. “Bringing you the music that comes from within. Hard with style!”

Het succesvolle concept Hard With Style wordt eindelijk blijvend vastgelegd en is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en digitaal bij o.a. iTunes.

Tracklist

01. Headhunterz – The Power Of Music
02. Scope DJ – The Spark Of Life
03. Headhunterz feat. Malukah – Reignite
04. Bass Modulators – Leave The World
05. Code Black – Brighter Day
06. Adrenalize – Magical World
07. Frontliner feat John Harris – Halos
08. Josh & Wesz – Underground Language
09. Atmozfears – Restart
10. Nicky Romero – Toulouse (Headhunterz Remix)
11. Noisecontrollers – Break The Show
12. Toneshifterz & Code Black – About The Music
13. Frontliner – I’m The Melodyman
14. Isaac – DJ, Ease My Mind
15. Tatanka – Let’s Rock (Wildstylez Remix)
16. Hardwell – Spaceman (Headhunterz Remix)
17. Gunz for Hire – Bolivia
18. Zany & B-Front – Victims Of The Same World
19. Ran-D & Redixx – No Cure

www.beyourselfmusic.com | www.q-dance.com