De afgelopen maanden hadden we hem hier op de redactie in gebruik en hebben er een review over geschreven. De Nederlandse distributeur was zo vriendelijk om ons review exemplaar ter beschikking te stellen voor een mooie weggeefactie. De Hercules HDP DJ-Pro M1001 ter waarde van 149 Euro  gaat dus naar één van jullie!

HDP DJ-Pro M1001

Met het stijlvolle ontwerp is de HDP DJ-Pro M1001 koptelefoon perfect geschikt voor zowel de semiprofessionele als de professionele DJ. De koptelefoon is een prachtig voorbeeld van het kenmerkende Hercules-design: de oorstukken bevinden zich op beide uiteinden van een constante boog zodat er zo min mogelijk druk op het hoofd van de gebruiker komt te staan maar de gebruiker wel optimaal geïsoleerd is van omgevingsgeluiden. De koptelefoon is zodanig ontworpen dat zowel voor kleine als grote hoofden maximaal draagcomfort wordt geboden.

De grote oorschelpen zijn van hetzelfde opvallende reliëf voorzien dat de jogwielen van de Hercules DJ-controllers siert. Het stijlvolle zwart van de koptelefoon wordt benadrukt door de blauwe lijnen.

De HDP DJ-Pro M1001 is speciaal ontworpen voor het previewen van tracks. Het frequentiebereik is dan ook een spectaculaire 5 Hz tot 30 kHz waardoor de DJ elk detail van het geluid perfect kan analyseren en afstellen voordat het publiek het te horen krijgt.

Winactie

In het algemeen waren wij goed te spreken over deze DJ Hoofdtelefoon. Lees onze gehele review als wilt weten wat je kan winnen! Meedoen is simpel, as usual! Meld je aan in de comments, dat je meedoet. Voor elke ReTweet via Twitter krijg je een extra kans bij de uiteindelijke verloting. Bij een retweet gebruik de hashtag: #dj2dj_hercules. Zorg wel dat we je goed kunnen bereiken en meld je aan met een goed emailadres. De deadline voor deze actie hebben we gezet op 30 Mei 2012. Succes!