Ze noemen het ‘Haute Couture for DJs‘. Het zijn de ‘limited special editions‘ van Reloop’s top-of-the-line hoofdtelefoons RHP-10 die individualiteit en karakter tonen. Elk paar in de limited editions serie zijn uniek met het ingegraveerde serie nummer dat aantoont hoe limited deze hoofdtelefoons wel niet zijn.

Als extra statement voor DJ’s brengt Reloop verschillende kleurstellingen uit in deze ‘limited editons serie’. Op dit moment kennen we de Cherry Black, Ceramic Mint, Chocolate Crown, Ltd., en de Gold Rush. Binnenkort komen er nog drie nieuwe uitvoeringen bij namelijk de Purple Milk, Solid Chrome, en de Flash back. Voor een overzicht van de kleuren kun je terecht op de Reloop website.

De Reloop RHP-10 hoofdtelefoons zijn gemaakt met hoge kwaliteits materialen, hebben een robuuste licht gewicht constructie en de beste geluidscomponenten die bewijs tonen van de RHP-10’s hoge kwaliteit. De hoofdtelefoons worden samen met een grote ‘bag’ geleverd in dezelfde kleurstelling waarin ook twee extra oorkussens zitten. Hiermee is de RHP-10 Special Edition ideaal voor de wat meer expressieve DJ.

Hoe kun je meedoen?
Nou! En het mooie is dat wij van Reloop een RHP-10 GOLD RUSH weg mogen geven. En zoals altijd gaan we het je niet moeilijk maken. Zet in de comments dat je MEE WILT DOEN! Voor de Twitteraars is het mogelijk om een extra kans te verdienen door een ReTweet te doen met de ‘hashtag’ #dj2dj_rhp10. Vergeet dit niet want anders kunnen we je niet vinden op Twitter! Makkelijker kunnen we het niet maken! Toch? Oh ja actie loopt tot en met 12 april.

Reloop