Cloud 9 Music presenteert het nieuwste deel van de wereldwijd succesvolle serie ‘Hardwell presents Revealed’ van DJ Hardwell. Volume 6 is een afspiegeling van zijn live sets van komende zomer en zal vol staan met top artiesten, nog niet eerder verschenen materiaal, exclusieve remixen en natuurlijk de hits van morgen.

Revealed Volume 6

Het was wederom een bewogen jaar voor Hardwell. Begin dit jaar bracht hij zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’ uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Jason Derulo, Mr. Probz en Fatman Scoop, en hits als ‘Young Again’, ‘Arcadia’, ‘Sally’ en ‘Echo’. Het album bestormde de internationale hitlijsten en bereikte in meer dan 18 landen de Top 10. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome. Hardwell vierde het vijfjarig bestaan van zijn eigen label ‘Revealed Recordings’, dat uitgegroeide tot één van ’s werelds meest toonaangevende Dance labels.

Radioshow

Tevens verhuisde zijn eigen radioshow ‘Hardwell On Air’ (wereldwijd te horen op meer dan 100 nationale FM stations) naar Radio 538. Als klap op de vuurpijl ontving hij maar liefst vijf ‘International Dance Music Awards’ (IDMA’s) in de categorieën: Best Electro/Progressive House Track (Arcadia – Hardwell & Joey Dale feat. Luciana), Best Global DJ, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mix show DJ (Hardwell On Air), en Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed Volume 5). Ondanks zijn drukke schema heeft Hardwell tijd gevonden om een nieuw deel te mixen van ‘Hardwell presents Revealed’.

Op 19 juni brengt Cloud 9 Music het album ‘Hardwell presents Revealed – Volume 6’ uit!