Dat Hardwell ooit eens de muziek zou willen verzorgen van een grote film, dat riep onze Bredase vriend al heel lang. Universal Pictures heeft Hardwell dan ook de kans gegeven om een soundtrack te maken voor de animatiefilm Minions. Helaas heeft hij een te drukke agenda waardoor hij hier geen tijd voor heeft. Robert zegt wel dat hij dit de volgende keer absoluut wil doen.

Hardwell

Minions

Hardwell, met echte Naam Robbert van de Corput is wel verbonden met de Nederlandse Minions. de stem achter het personage Walter Nelson Jr wordt door hem verzorgt. hij zegt zelf “dit wilde ik altijd al eens doen”.

Spin Off

Minions is een spin-off op de populaire ‘Despicable Me films welke in Nederland bekend staat als ‘Verschrikkelijke Ikke‘. De kans op een vervolg voor deze film is nu al zeer groot. Robert geeft dan ook zelf al aan dat hij absoluut iets voor de volgende film willen betekenen.

Niet alleen Hardwell is in de Nederlandse versie te horen maar ook spreken Hans KlokSusan Visser, Karin Bloemen en Bas Keijzer stemmen in. Het was ook al duidelijk dat Isa Hoes en Barry Atsma de stemmen in zouden gaan spreken voor Scarlet en Herb Overkill.

‘Minions’ draait vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen.